Idrett og helse!

Hva mener du om effekten av idrett på helsa di? Hvilke retninglinjer finner vi for treningsmengde og hyppighet, og hvilke positive effekter gir trening?

Du får mye mer struktur på livet ditt når du holder på med organisert idrett. Man merker at med en gang man slutter at livet forandres, rutinene blir dårligere tatt vare, og man får dårligere orden på livet og man føler seg tom for energi, og orker ikke like mye som en gjorde før. Så jeg mener at idrett har veldig mye å si for din helse og overskudd.

Selvfølgelig, med idrett følger skader, og bedriver du det på litt mer ekstreme nivå kan dop, og sterke midler taes i bruk, det er selvfølgelig ikke bra. Men på en generelt nivå er idrett mer enn bra for kropp, sinn og helse.

Organiserte idretter som fotball, håndball, basketball, innebandy osv. bygger deg ikke bare formmessig, men for de fleste gir det som sagt oversskudd, selvtillit og bedre selvbilde.

Artikler på nett som hevder at idrett i visse former ikke er helsefremmende: Under ser du hva Per Inge Torkildsen mener om idrett 🙂

http://www.aftenposten.no/nyheter/sport/article2405309.ece

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s